Splošni pogoji prodaje

Informacije o družbi :

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Carrer Bonaventura Armengol num 10
AD500 Andorra la Vella
ANDORRA

VAT SI23751720
Share capital : 1.000.000 EUR
Kontakt

 1. Spletna ponudba Maxi Tyre.
 2. Registracija.
 3. Namen in pogodba uporabe.
 4. Sankcije in izključitev.
 5. Pogoji plačevanja.
 6. Odpoved in dostave.
 7. Cene.

1 / Spletna ponudba Maxi Tyre.

Maxi Tyre je vmesnik za spletno prodajo med grosisti pnevmatik, proizvajalci, trgovci in svojimi skladišči. Družba je odgovorna za spoštovanje prodajalno pogodbo.

2/ Registracija.

 1. Platforma je namenjena profesionalcem pnevmatik. Da se lahko vključijo na Maxi Tyre, morajo prosilci dokaziti, da se profesionalno ukvarjajo s prodajanjem pnevmatik.
 2. Platforma je brezplačna, brez slehernih stroškov dostopa.
 3. Elektronsko sporočilo pošiljamo za vsako dovoljeno ali zavrnjeno registracijo.

3/ Namen in pogodba uporabe.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU ne odgovarja za poškodbe in pomanjkljivosti, ki jih doživljajo uporabniki, v primeru napačnega delovanja sistema : nedostopna platforma zaradi okvare strežnika.

Uporabnik odgovarja za svojo prijavo. AD TYRES INTERNATIONAL SLU ne odgovarja za morebitne goljufije, ko je uporabnik po lastni krivdi izgubil svojo prijavo.

Uporabnik mora poslati številko bančnega računa in bančne kartice, katerih lastnik je.

Uporabnik se zaveda, da se cene na Maxi Tyre neprestano spreminjajo. Če uporabnik pošlje stranki predračun za pnevmatike, katerih cen so se zvišale ali znižale,ali ki jih ni več na zalogi, je zato odgovoren.

4/ Sankcije in izključitev.

Dokončna izključitev iz platforme izhaja iz naslednjih primerov:

 • Proizvajalci in trgovci ne smejo neposredno trgovati s strankami, ki so jih spoznali s pomočjo Maxi Tyre.
 • Nerešena napaka plačevanja v roku 15 dni.
 • Prenašanje osebnega spletnega računa drugemu uporabniku brez vnaprejšnega sporazuma z Maxi Tyre.
 • Če obstaja nelojalna konkurenčnost med Maxi Tyre in nekom, ki trguje s strankami, ki jih je prepoznal preko Maxi Tyre.

5/ Pogoji plačevanja.

 • Bančna kartica v roku enega dneva.
 • Direktna obremenitev v roku sedem dni.

Plačilo s kreditno kartico:

Prodajalec sprejema plačila s kreditnimi karticami Visa, Mastercard in Maestro samo.

Varno spletno plačevanje s kreditno kartico, pri kateri ponudnik plačilnih.

Vsi plačilni bančno kartico faze so predmet plačilnega sistema HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT, ki je v celoti šifrirani in zaščitena. Protokol uporablja SSL skupaj z elektronsko bančništvo (3D Secure protokol).

To pomeni, da se podatki v zvezi z naročilom in številko kartice, ne krožijo po internetu. številka kreditne kartice ni natisnjena na vsakem papirju, računa, kreditne kartice listek ali drugo uvrstitev.

Prodajalec ne pozna številk kartic. HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT ne vodi številke kreditnih kartic po posredovanju plačilnega transakcijo banki trgovca. Torej, nihče nima dostopa ali z računalnikom ali tiskane tako koordinate kupcev bančnih kartic. Tveganje bi vdrl njegovo številko bančne kartice, ob nakupu na spletnih straneh prodajalca s HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT je skoraj nič.

podjetja lahko uporabijo tudi GoCardless samodejnega sistema za vzorčenje (gocardless.com), ki ga je izbral prodajalec. Ta sistem je v celoti šifrirani.

Stranka priznava in sprejema brez zadržkov, da je odgovornost prodajalca ne more, ki bo potekala na podlagi varnostne kršitve omenjenih plačilnih sistemov, ki so na lastno odgovornost svojega ponudnika.

Ko kreditne kartice plačila, je transakcija takoj bremeni od plačila, ki ga je naročniku. Zavezanost za plačilo dano kartico je nepreklicna. Z zagotavljanjem bančnih podatkov med prodajo, kupec pooblašča prodajalca, da zaračuna njegova kartica zneska, ki ustreza ceni, ki je naveden. Naročnik potrjuje, da je pravni lastnik debetno kartico in je po zakonu upravičen, da jih uporabljajo. V primeru napake ali okvare, da bremeni kartico, se da takoj prekliče.

Aktivnosti v zvezi s pogodbo o prodaji na daljavo, ki jih imajo AD TYRES INTERNATIONAL EU temelji Stopnja 3 Suite št 2407, stolp poslovni center, stolp Street SWATAR, BKR 4013 BIRKIRKARA, MALTA - registrska številka družbe OC 1277.

6/ Odpoved in dostava.

 • Uporabnik se lahko odpove v roku 14 dni po naročilu. Pritožbo mora poslati preko "tiket-a", ki ga lahko najde na svojem osebnem računu.
 • Če se odpove v tem roku, mora uporabnik plačati stroške za vrnitev blaga v primeru če AD TYRES INTERNATIONAL SLU ni odgovoren za odpoved.
 • Uporabnik mora zagotaviti, da je naslov dostave pravi naslov. Če dostava ni možna zaradi napačnega naslova, bo AD TYRES INTERNATIONAL SLU odštel stroške za vrnitev blaga od vsote poplačila.
 • Uporabnik odgovarja za pregled blaga med dostavo. Če uporabnik ne omeni nikakršne anomalije med dostavo, sklepamo, da blago ustreza naročilu in da je v dobrem stanju.

7/ Cene.

 • Prodajne cene Maxi Tyre se aktualizirajo od časa do časa.
 • Maxi Tyre kaže cene spletnih strani za grobo informacijo in ni odgovoren za napake ali pomanjkanje ažurnosti.
 • Cene vključujejo stroške dostave od nakupa 2 izdelkov.

8/ Veljavna zakonodaja in pristojnost

Sedanje splošne prodajne pogoje in sporazum med AD TYRES INTERNATIONAL SLU in naročnikom ureja Andorski zakon.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU bo kljub vsemu poiskal sporazumno rešitev, preden se sprejmejo kakršni koli pravni ukrepi.