Pravilnik o zasebnosti

  1. Splošna načela
  2. Kakšna je opredelitev velikih začetnic?
  3. Listina za kaj?
  4. Za katere pravne utemeljitve vaše podatke zbira in uporablja AD Tyres?
  5. Kateri podatki se zbirajo?
  6. Kako se uporabljajo vaši podatki?
  7. Kako dolgo se hranijo vaši podatki?
  8. S kom delite svoje podatke?
  9. Ali se vaši podatki prenašajo izven Evropske unije?
  10. Kako so vaši podatki zaščiteni?
  11. Kakšne so vaše pravice?
  12. Kako AD Tyres zbirajo podatke za mladoletnike?
  13. Kaj pa piškotki in podobne tehnologije sledenja?
  14. Nekaj ​​dodatnih elementov v družbenih omrežjih
  15. Še nekaj elementov o geolokaciji
  16. Kakšne so posledice aktiviranja zunanje povezave
  17. Kako boste obveščeni o spremembah listine?
  18. Kako se obrnite na nas?

1. Splošna načela

Družba AD Tyres International SLU, družba andorskega prava forma družbetat limitada unipersonal kapital v višini 1.000.000 evrov, vpisan v register trgovine in podjetij v Andori pod številko 16339, s sedežem pri Carrer Bonaventura Armengol Num. 10, Edifici Monclar, blok št. 1, Despatx Num. 111-112, ANDORRA LA VELLA (Kneževina Andora), e-pošta: cm (a) adtyre.com, telefon: +376 810 888, (v nadaljevanju " AD Tyres "), ki izvajajo dejavnost e-trgovine, ki je na voljo prek spletnega mesta https://www.maxityre.si (v nadaljevanju Stran ) prodaja pnevmatik in sorodnih izdelkov .

Kot del te dejavnosti družba AD Tyres zbira prek spleta ali po telefonu omogoča neposredno ali posredno prepoznati stranke, uporabnike spletnega mesta ali katero koli tretjo osebo (v nadaljnjem nejasno " Zaskrbljeni ljudje " ali " Ti ") in izvajati zdravljenje teh Podatki.

AD Tyres pripisuje izreden pomen skladnosti obdelave teh podatkov z zakonodajo v bujnost in zlasti andoranski zakon 15/2003 z dne 18. decembra 2003 je ščitil varstvo osebnih podatkov in k Uredbi (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 (v nadaljevanju RGPD ).

Obveščeni ste, da je Evropska komisija s sklepom z dne 19. oktobra 2010 izjavila, da je Andora za katere se šteje, da zagotavljajo ustrezno raven varstva osebnih podatkov, prenesenih na zapusti Evropske unije.

V skladu s členom 27 RGPD je družba AD Tyres za predstavnika v Evropski uniji imenovala Podjetje AD TYRES INTERNATIONAL EU - številka podjetja OC 1277 - nivo 3 (Suite št. 2407) Tower Business Center, Tower Street, Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA

Vabljeni ste, da natančno preberete ta pravilnik o zasebnosti (v nadaljevanju Listina ") in upoštevajte njegovo vsebino.

2. Kakšna je opredelitev velikih začetnic

Besede ali besedne zveze, ki se začnejo z veliko začetnico, imajo spodnjo definicijo.

AD Tyres
pomeni podjetje, opredeljeno v prvem odstavku člen 1 .
Povelje
ima definicijo, navedeno v 1. členu .
račun stranke
je račun, ki ga lahko ustvari vsaka stranka s strani https://www.maxityre.si/create-account.
Splošni prodajni pogoji
pomeni splošne prodajne pogoje AD Tyres, ki so dostopni na naslovu https://www.maxityre.si/general-terms.
Podatki
pomeni vse osebne podatke, ki pomenijo vse podatke poročanje določena ali določljiva fizična oseba, ob razumevanju, da je oseba neposredno ali posredno določljivo, zlasti glede na identifikator, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator ali na enem ali več posebne elemente, značilne za njegove fizične, fiziološke, genetske, psihične, ekonomske, kulturni ali družbeni.
Bančni podatki
ima definicijo, navedeno v členu 5 .
Podatki o naročilu
ima definicijo, navedeno v členu 5 .
Podatki o geolokaciji
ima definicijo, navedeno v členu 5 .
Navigacijski podatki
ima definicijo, navedeno v členu 5 .
Podatki tretjih oseb
ima definicijo, navedeno v členu 5 .
Podatki urejevalnika storitev
ima definicijo, navedeno v členu 5 .
Podatki tretjih oseb
ima definicijo, navedeno v členu 5 .
Zaskrbljena oseba (e)
ima definicijo, navedeno v 1. členu .
Izdelki (e)
pomeni pnevmatske ali z njimi povezane izdelke (platišča, verige itd.), predlagane za prodaja avtor Tyres na spletnem mestu.
RGDP
ima definicijo, navedeno v 1. členu .
Spletna stran
ima definicijo, navedeno v 1. členu .
Obravnava (-e)
se nanaša na katero koli operacijo ali niz operacij, ki se izvajajo ali ne uporabljajo avtomatizirani procesi in se uporabljajo za podatke, kot so zbiranje, registracija, organizacija, strukturiranje, ohranjanje, prilagajanje ali spreminjanje, pridobivanje, posvetovanje, uporaba, komunikacija s prenosom, razširjanjem ali kakršno koli drugo obliko določba spravo ali medsebojno povezovanje, omejevanje, izbris ali uničenje.
ti
ima definicijo, navedeno v 1. členu .

3. Povelje, kaj storiti?

Ta zbirka je na voljo med zbiranjem vaših podatkov, da jo zagotovite v celoti Preglednost vaše obdelave podatkov s strani AD Tyres z zagotavljanjem a informacije jedrnat, lahko dostopen, lahko razumljiv in formuliran na jasen in preprost način.

V primeru, da kateri koli podatek ni dovolj jasen, vas vabimo k stopite v stik, če pošljete e-poštno sporočilo na naslov cm (a) adtyre.com ali prek dostopen kontaktni obrazec tukaj .

Listina velja za vaše podatke, ki jih AD Tyres zbira in obdeluje v naslednjih dejavnostih in za katere je AD Tyres vodja obdelave:

  • Vaša uporaba spletnega mesta, vključno s preprosto navigacijo po njem;
  • ustvarjanje in uporaba vašega računa stranke prek spletnega mesta;
  • nakup izdelkov, ki jih AD Tyres ponuja prek spletnega mesta; ali
  • kakršen koli stik s službo za stranke.

Ta listina se ne uporablja za nobeno drugo obdelavo podatkov, ki se izvaja v katerem koli drugem primeru kot da opisano zgoraj.

Listina ne velja za nobeno drugo obdelavo podatkov, za katero AD Tyres ne odgovarja od Zdravljenje.

4. Za kakšno pravno utemeljitev Ali AD zbira in uporablja vaše podatke?

AD Tyres je čast, da zbira in obdeluje vaše podatke samo na podlagi enega od naslednje pravne utemeljitve:

  • Vaše soglasje : To je očitno pozitivno dejanje od vas, s katerim se manifestirate za prost, poseben, razsvetljen in nedvoumen način Vaš dogovor o obdelavi vaših podatkov;
  • Izvajanje pogodbe : to je potrebno zbiranje in obdelava vaših podatkov za izvedbo prodajne pogodbe med vami in AD Tyres ali predpogodbenih ukrepov, zagotovljenih vašemu podjetju zahtevo (kakršno koli zahtevo od vas pred naročilom in predloženo za slednje);
  • Upravičeni interes : to je zbiranje in obdelava vaših podatkov za namene interesi zakonite pravice, ki jih zasleduje AD Tyres ali tretja oseba (npr. iskanje, preprečevanje goljufij itd.), manj vaših interesov ali temeljnih svoboščin in pravic, ki bi zahtevale zaščito pred vašo Podatki (npr. Zasebnost ali podjetniška svoboda);
  • Pravna obveznost : to je zbiranje in obdelava vaših podatkov, naloženih AD Tyres s strani katere koli pravne ali regulativne določbe ali sodnega ali upravnega subjekta (npr obveznosti, ki jih naloži država, ki jo želite obiskati).

5. Kateri podatki se zbirajo?

Podatki, zbrani na izrecno zahtevo AD Tyres

AD Tyres Izrecno zahtevate, da zbirajo svoje podatke v različnih obdobjih, še posebej kdaj za

  • uporaba spletnega mesta, vključno s preprosto navigacijo po spletnem mestu;
  • izpolnitev naročila na spletnem mestu;
  • ustvarjanje računa stranke na spletnem mestu; ali
  • kakršno koli komunikacijo s službo za stranke.

Ko naročite naročilo v imenu tretje osebe na spletnem mestu, se strinjate, da komunicirate in da za zagotovitev soglasja s tem pravilnikom o zasebnosti s predloženimi podatki.

Te zbrane podatke (v nadaljevanju Podatki o naročilu ) sestavljajo:

  • Vaše ime;
  • Vaše ime;
  • Vaš datum rojstva;
  • Vaš poštni naslov;
  • Vaš e-poštni naslov;
  • Vaša telefonska številka;
  • Vaša država;
  • Vaša številka DDV znotraj skupnosti

Glede plačila so ti podatki zbrani na našo izrecno zahtevo (v nadaljevanju " Podatki Bančni ") sestavljajo številka vaše kreditne kartice, datum poteka in CVC (ali kriptogram na zadnji strani zemljevida).

Za upravljanje izplačil uporabljamo GoCardless. Na voljo so dodatne informacije o tem, kako GoCardless upravlja z vašimi osebnimi podatki in pravicami do varstva podatkov, vključno s pravico do ugovora: tukaj .

Nekateri podatki o naročilu (ime, priimek, naslov, telefonska številka, država, e-poštni naslov) in Bančni podatki pogojujejo sklenitev pogodbe z AD Tyres. V skladu s tem vsakršna vzdržanja Vaš del teh podatkov vam bo preprečil dokončno oddajo naročila.

Podatke samodejno zbira AD Tyres

AD Tyres se zbira, zlasti med vašo navigacijo po spletnem mestu, nekaj vaših podatkov samodejno prek svoje naprave (računalnik, tablični računalnik, mobilni telefon itd.). ti podatki je mogoče zbirati, tudi če ni naročila.

Ti podatki (v nadaljevanju " Tehnični podatki ") so sestavljeni iz:

  • Vaš IP naslov (identifikacijska številka, ki je bila dodeljena vaši napravi kot del povezave z Internet);
  • Vaš MAC naslov (fizična identifikacijska številka, shranjena na omrežni kartici ali omrežnem vmesniku);
  • Vaša IMEI številka (mobilna identifikacijska številka);
  • Operacijski sistem vaše naprave (Microsoft Windows, Mac OS X, Android, iOS itd.);
  • Vaš mobilni operater;
  • Vaš ponudnik internetnih storitev;
  • brskalnik, ki ga uporabljate (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox itd.); ali spet
  • časovni pas, ki ga uporablja vaša naprava

Podatki, zbrani samodejno prek vaše naprave, sestavljajo tudi Podatki o Vaša navigacija (v nadaljevanju navigacijski podatki ), kot so:

  • strani, ki ste jih obiskali;
  • datum vašega obiska;
  • čas, porabljen za vsako obiskano stran;
  • povezave, ki ste jih aktivirali;
  • ponudbe, ki ste si jih ogledali;
  • Izdelki, ki ste jih iskali;
  • ukaze, ki ste jih naredili; ali spet
  • Vaše potrošniške navade izdelkov.

Končno lahko podatki, zbrani samodejno prek vaše naprave, še vedno vsebujejo vaše podatke. Geolokacijski podatki (v nadaljnjem besedilu " Geolokacijski podatki "), ko je vaša naprava in / ali Vaš internetni brskalnik je nastavljen v ta namen.

Podatki, ki jih posredujejo družbena omrežja ali drugi izdajatelji storitev družbe Podatki

AD Tyres bodo morda prejeli vaše podatke s prenosom, ki ga je objavil založnik družbenega omrežja (Facebook, Twitter itd.) ali drugih založnikov storitev informacijske družbe zlasti kadar:

  • Vaša navigacija po prostoru, namenjenem AD Tyres ali spletnemu mestu na določenem družbenem omrežju;
  • Vaša uporaba funkcij na spletnem mestu, katere funkcije bi bile povezane z družabnim omrežjem ali drugi službi informacijske družbe;
  • ustvarjanje odjemalca vašega računa, če se odločite za registracijo s prenosom vašega Podatki iz družbenega omrežja (vključno s Facebookom) ali izdajatelja storitev podjetja za informacije (vključno z Googlom).

Te podatke, ki jih je zbral AD Tyres prek družbenih omrežij ali drugih ponudnikov storitev informacijska družba (v nadaljevanju ' Podatki o izdajatelju storitev ') je sestavljena večinoma iz :

  • Podatki o vašem naročilu, ki jih je zbral ustrezni izdajatelj storitev (vključno s fotografijami Ti); ali
  • Tehnični podatki ali navigacijski podatki, ki jih je zbral ustrezni izdajatelj storitev.

V primeru, da želite omejiti zbiranje teh podatkov, ste vabljeni, da stopite v stik založnik prizadeto storitev in / ali spremenite nastavitve zasebnosti vašega računa, povezane s tem storitve.

Podatki tretjih oseb

AD Tyres bo morda moral zbirati vaše podatke prek tretjih oseb, s katerimi AD Tyres vzdržuje pravne in / ali gospodarske odnose, vključno z:

  • pridružene družbe;
  • poslovni partnerji; ali spet
  • drugi neodvisni viri

Ti podatki (v nadaljevanju " Podatki tretjih oseb ") so sestavljeni zlasti iz identifikacijskih podatkov ali v zvezi z uporabo izdelka ali storitve, ki jo je predlagala zadevna tretja oseba, katere podatki so bili jih zbira in obdeluje ustrezna tretja oseba.

6. Kako se uporabljajo vaši podatki?

Spodnja tabela prikazuje glavne značilnosti tretmajev AD Tyres o vaših podatkih.

Za več informacij o namenih ali zadevnih podatkih vas AD Tyres vabi, da se obrnete služba za stranke, če želite, bodisi s pošiljanjem e-pošte na naslov cm (a) adtyre.com ali s strani kot dostopen kontaktni obrazec tukaj .

Ime zdravljenjaNamenPravna utemeljitevZadevni podatki
da
  • Odgovorite na vse vaše zahteve za oddajo naročila
  • Upoštevajte in izvršite svoje naročilo
pogodba
  • Podatki o naročilu
transakcija
  • Izvedite svoj plačilni nalog
  • Upravljanje zavrniti bančne transakcije
pogodba
  • Bančni podatki
Terjatve do plačil
  • Upravljanje morebitnih zahtevkov imetnika kartice, ki so bili uporabljeni med plačilo reda
pogodba
  • Bančni podatki (razen HVAC)
Poprodajna storitev
  • Upravljanje pritožb
  • Obvestite o spremembi listine ali splošnih prodajnih pogojev
  • Upravljajte odnos s strankami (zahteve, komentarji in predlogi) po naročilu
  • Upravljanje nadomestil
pogodba
  • Podatki o naročilu
  • Bančni podatki (razen HVAC)
račun za stranke
  • Olajšajte svoja naslednja naročila tako, da se že izognete novim elementom sporočeno AD Tyres
soglasje
  • Podatki o naročilu
  • Bančni podatki (razen HVAC)
novice
  • Zaženite svojo naročnino na naše glasilo
soglasje
  • Podatki o naročilu (e-poštni naslov)
Komercialne ponudbe AD Tyres
  • Izvajajte neposredne tržne kampanje za izdelke AD Tyres
Zakoniti interes (1)
  • Podatki o naročilu
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki
  • Podatki o izdajatelju storitev
  • Podatki tretjih oseb
Ciljno oglaševanje
  • Naša oglaševalska sporočila prilagodite vašim potrebam in navadam, zlasti na spletnem mestu
Soglasje (piškotki)
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki
Uporabniška izkušnja
  • Prilagodite izkušnjo spletnega mesta glede na vaše potrebe in navade
  • Pospešite svojo navigacijo po spletnem mestu
Soglasje (piškotki)
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki
Geolocation
  • Zagotavljanje iskalnega orodja za najbližje montažne postaje do mesta položaj
soglasje
  • Geolokacijski podatki
statistika
  • Izvajati in analizirati statistične študije
Zakonita obresti (2) in privolitev (piškotek)
  • Podatki o naročilu
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki
kakovost
  • Analizirajte tehnične težave pri uporabi spletnega mesta
  • Odkrivanje nepravilnosti v informacijskem sistemu
Zakoniti interes (3)
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki
goljufije
  • Odkrivanje ponarejanja in tehnoloških prevar
Zakoniti interes (4)
  • Podatki o naročilu
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki

(1) Upravičeni interesi so tisti iz uvodne izjave (47) RGPD, ki navajajo: " Zdravljenje osebni podatki za potrebe iskanja se lahko štejejo kot dani v namen odgovorite na zakonit interes ". Ta zakoniti interes vključuje ohranjanje razmerja redno poslovanje z vami.

(2) Upravičeni interes AD Tyres je, da lahko samooceni in izboljša statistično orodje

(3) Upravičeni interes AD Tyres je zagotoviti kakovost svoje storitve.

(4) Upravičeni interes družbe AD Tyres je preprečevanje goljufij.

7. Kako dolgo se hranijo vaši podatki?

AD Tyres omogoča, da se vaši podatki hranijo v obliki, ki omogoča identifikacijo za trajanje, ki ne presega tistega, ki je potrebno za namene, za katere se obdelujejo.

Spodnja tabela prikazuje obdobja hrambe za vsako vrsto podatkov v skladu s Zdravljenje, za katero se uporabljajo.

podatkiZdravljenjeRok uporabnosti v aktivni bazi podatkov (1)Rok uporabnosti v vmesnem arhivu (2)
Podatki o naročiluda5 let od zadnjega naročilan / a
Poprodajna storitev5 let od zadnjega naročilan / a
račun za stranke5 let od zadnje prijave na račun stranke
ali
Do preklica privolitve, če se zgodi prej
n / a
noviceDokler se ne odjaviten / a
Komercialne ponudbe AD Tyres2 leti od zadnjega naročilan / a
statistika5 let od zadnjega naročila10 let od zbiranja zadevnih podatkov
goljufijen / a10 let od zbiranja zadevnih podatkov
Bančni podatki
(razen HVAC)
transakcijaDo popolnega plačila naročilan / a
Terjatve do plačiln / a13 mesecev od datuma bremenitve
ali
15 mesecev v primeru odloga plačila
Poprodajna storitevDo izteka roka, za katerega se AD Tyres zaveže, da bo vrnil naročilo (vključno odstopni rok ali odpovedno obdobje naročila)n / a
račun za stranke5 let od zadnje prijave na račun stranke
ali
Do umika privolitve, če se zgodi pred
ali
Do izteka veljavnosti Bančnih podatkov, če se pojavijo prej
n / a
Tehnični podatkiKomercialna ponudba pnevmatik AD13 mesecev od zbiranja piškotkovn / a
Ciljni oglasi
Uporabniška izkušnja
kakovost
statistika
goljufijen / a13 mesecev od zbiranja piškotkov
Navigacijski podatkiKomercialna ponudba pnevmatik AD13 mesecev od zbiranja piškotkovn / a
Ciljni oglasi
Uporabniška izkušnja
kakovost
statistika
goljufijen / a13 mesecev od zbiranja piškotkov
Geolokacijski podatkiGeolocationČas, potreben za navedbo najbližje montažne postajen / a
Podatki o izdajatelju storitevKomercialne ponudbe AD Tyres2 leti od zbiranjan / a
Podatki tretjih osebKomercialne ponudbe AD Tyres2 leti od zbiranjan / a

(1) Aktivno ohranjanje zbirke podatkov je sestavljeno iz ohranjanja zadevnih podatkov v podlaga uporabljen za namen zadevnega zdravljenja

(2) Vmesno arhiviranje je ohranjanje Podatkov pod pogoji dostop (i) v določeni arhivski zbirki podatkov, ločeni od aktivne baze podatkov, z dostopom omejena samo tistim, ki jih zaradi svoje funkcije zanimajo, (ii) v bazi aktivno, pod pogojem, da so arhivirani podatki izolirani z logičnim ločevanjem (upravljanje pravic dostopa in pravic), da bi bili nedosegljivi ljudem, ki tega nimajo več zanimanja za ukvarjanje z njimi.

8. S kom se delijo vaši podatki?

AD Tyres lahko delite svoje podatke z drugimi spodaj navedenimi subjekti. V vsem V tem primeru AD Tyres te podatke deli le v mejah tistega, kar je nujno potrebno za zagotovitev ali namene obdelave vaših podatkov s strani AD Tyres ali za zagotovitev natančnih namenov in zakoniti naslovi, ki jih je določil ta prejemnik.

Podizvajalci AD Tyres

AD Tyres mora deliti svoje podatke s podizvajalci, ki delujejo zlasti v okvir za dobavo svojih izdelkov. Skupna raba podatkov s temi entitetami je potrebna izvedbo vašega naročila. AD Tyres deli le podatke, ki so nujno potrebni za izvedbo misija, zaupana njenim podizvajalcem, potem ko so pogodbeno zagotovili svoje obveznosti prav tako višji od tistih, ki so v tej politiki sprejeti pri varovanju vaših podatkov.

Subjekti v skupini, v katero spada AD Tyres

AD Tyres bo del vaših podatkov delil z drugimi subjekti v skupini, v katero AD Tyres pripada predvsem zato, da vas bolje poznamo. Za te druge subjekte veljajo podobne obveznosti za AD Tyres za zaščito vaših podatkov.

Založniki drugih ponudnikov storitev

AD Tyres bo del vaših podatkov delil s tretjimi izdajatelji storitev, ki se uporabljajo v okvir ponudbe izdelkov AD Tyres prek spletnega mesta (založniki družbenih omrežij, storitve podjetja) za informacije, gostitelj itd.). Skupna raba podatkov s temi uredniki je potrebna za operacija zadevne storitve tretjih oseb. AD Tyres deli le podatke, ki so nujno potrebni za uporabo ti storitve tretjih oseb. AD Tyres vas vabi, da pregledate politiko zasebnosti vsakega od teh izdajatelji.

Izredni primeri

AD Tyres bodo morda lahko izjemoma delile svoje podatke v naslednjih primerih: (i) v v povezavi s pripojitvijo, nakupom celotnih ali delnih AD Tyres, dodelitvijo premoženja ali katerim koli drugim podobno delovanje, (ii) kadar takšno delitev določa zakon, uredba, sodni organ ali pristojni upravni organ; ali (iii) za zaščito pravic in / ali varnosti posameznika, da se prepreči oz za ukrepajte v zvezi z nezakonitimi ali domnevno nezakonitimi dejavnostmi ali obrambo pravic, lastništvo in varnost spletnega mesta AD Tyres; (iv) za izpolnitev in jamstvo zavez, ki jih je prevzel AD Tyres, ki vas zanimajo v okviru te listine

9. Ali se vaši podatki prenašajo zunaj Evropske unije?

Vaši podatki se obdelujejo in hranijo predvsem na ozemlju Kneževine Andore, kjer je ustanovljen AD Tyres, katerih ozemlje je zunaj Evropske unije

S sklepom z dne 19. oktobra 2010 je Evropska komisija razglasila, da se Andora šteje kot zagotavljanje ustrezne ravni varstva osebnih podatkov, ki se prenašajo iz Unije Evropska.

AD Tyres ne morejo izključiti prenosa vaših podatkov na druga območja zunaj Union Evropska unija (EU) in Evropski gospodarski prostor (EGP), zlasti na ozemljih, kjer je stopnja zaščita osebnih podatkov je manjša kot v Evropski uniji

V zadnjem primeru se AD Tyres zaveže, da bo preveril obstoj ukrepov ali sprejel ukrepe ustrezne za zagotovitev zadovoljive ravni varstva vaših podatkov, kot so:

  • odločitev o ustreznosti Evropske komisije zadevne države
  • standardne pogodbene klavzule Evropske komisije ali standardne pogodbene klavzule, ki jih je sprejel a nadzorni organ, ki ga naslovnik predloži;
  • notranja pravila poslovanja;
  • odobreni kodeks ravnanja ali odobren mehanizem potrjevanja (vključno z zavezo vezavo in jih prejemnik, ki ni član EU, izvršljiv za uporabo ustreznih zaščitnih ukrepov);
  • upravna ureditev ali pravno zavezujoče in izvršljivo besedilo, sprejeto za omogočanje sodelovanje med javnimi organi.

10. Kako so vaši podatki zaščiteni

AD Tyres je uvedel fizične, tehnične, upravne in organizacijske varnostne ukrepe prilagojena za zaščito vaših podatkov pred vsakim dostopom, uporabo, izgubo, naključnim uničenjem, poškodbami, let ali nepooblaščeno ali nezakonito razširjanje takšnih podatkov.

Kljub nenehnim prizadevanjem se AD Tyres ne more zavezati, da bo zagotovil rezultat v smislu vaše varnosti. Podatki in vas vabijo, da prijavite morebitne zgoraj omenjene težave.

Če želite to narediti, se lahko obrnete na službo za stranke, če želite, bodisi tako, da pošljete e-pošto na naslov naslov cm (a) adtyre.com bodisi prek kontaktnega obrazca tukaj .

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, pravilnikom o zasebnosti in pogoji uporabe veljajo za to storitev.

11. Kakšne so vaše pravice?

V skladu z veljavno zakonodajo imate spodaj navedene pravice v zvezi s svojimi podatki

  • pravica do dostopa do vaših podatkov : to je priložnost, ki jo dobite AD Tyres - kopija vaših podatkov, ki jih obdeluje AD Tyres, in njihove bistvene značilnosti Obdelava (Namen, Kategorije podatkov, Prejemniki, Rok uporabnosti, Vaše pravice v zvezi Podatki, pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu in, če je primerno, vir zbiranja podatkov in obstoj avtomatiziranega odločanja na podlagi teh Podatki);
  • pravica do popravka vaših podatkov : to je možnost za vas da čim prej pridobite od AD Tyres popravek vaših podatkov, ki bi bili netočni ali če upoštevamo namene obdelave, nepopolne;
  • pravica do izbrisa vaših podatkov : to je možnost za vas da od AD Tyres čim prej izbrišete svoje podatke iz enega od razlogov naslednje:
    1. ti podatki glede na namene, za katere so bili, niso več potrebni zbrani ali kako drugače obdelani;
    2. Umaknete soglasje, na katerem temelji obdelava teh podatkov je za to obravnavo ni druge pravne podlage;
    3. Nasprotujete obdelavi teh podatkov pod spodnjimi pogoji glede vaša pravica do ugovora;
    4. Podatki so bili nezakonito obdelani;
    5. Podatke je treba izbrisati, da se izpolni zakonska obveznost po zakonu z dne Evropska unija ali francosko pravo, za katero velja podjetje AD Tyres; ali
    6. Podatki so bili zbrani kot del ponudbe storitev informacije namenjen otrokom.
  • pravico nasprotovati obdelavi vaših podatkov : to je možnost za Nasprotujte se obdelavi podatkov, ki jih je na podlagi zakonitih interesov ustvaril AD Tyres (v to vključuje profiliranje na podlagi te utemeljitve), če to zdravljenje dejansko ne utemeljuje AD Tyres iz zakonitih in prepričljivih razlogov, ki bi prevladale nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami ali za iskanje, izvrševanje ali obramba zakonskih pravic.
    To je tudi možnost, da ugovarjate zdravljenju za namene perspektiva (y profiliranje, če je povezano s takšno raziskavo) Nazadnje, kar zadeva obdelavo v statistične namene, obstaja možnost nasprotovanja takšno zdravljenje zaradi razlogov, povezanih z vašo posebno situacijo.
  • pravica do omejitve obdelave vaših podatkov : to je možnost da od AD Tyres pridobite omejitev zdravljenja v katerem koli od naslednjih primerov:
    1. v obdobju, ki je potrebno za preverjanje točnosti podatkov s strani AD Tyres, kadar Izpodbijate točnost teh podatkov;
    2. Nasprotujete izbrisu podatkov iz nezakonite obdelave in namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe;
    3. Podatki niso več uporabni za AD Tyres v smislu namenov obdelave, vendar ostajajo potrebne za vas v zvezi z iskanjem, uveljavljanjem ali obrambo pravic v pravičnost;
    4. za čas, ki je potreben, da se ugotovi, ali so upravičeni razlogi AD Tyres prevladujejo na vaše, ko ste na tej osnovi ugovarjali zdravljenju.
  • pravica do prenosljivosti vaših podatkov : to je možnost za vas da od AD Tyres pridobijo sporočilo vaših podatkov, ki so bili zagotovljeni AD Tyres, v strukturirani obliki, pogosto uporabljeni in strojno berljivi ter prenesete te podatke drugemu subjektu (ta prenos je ki ste jih zagotovili vi ali, če je tehnično mogoče, AD Tyres) in kdaj done uporaba avtomatiziranih procesov temelji na soglasju ali pogodbi;
  • pravico umakniti soglasje : to je možnost, da umaknite svoje soglasje za kakršno koli obdelavo vaših podatkov, ki je bila izvedena na podlagi vaše predhodno soglasje.

Za uresničitev zgoraj omenjenih pravic, vabljeni, da se nam pridružite po lastnih pogojih

  • tako, da pošljete e-poštno sporočilo na naslov: cm (a) adtyre.com
  • tako, da izpolnite dostopni kontaktni obrazec tukaj .

Če želite vašo zahtevo obdelati čim bolj učinkovito, vas AD Tyres vabi, da to formulirate način jasno in podrobno ter priložite kopijo osebne izkaznice.

Imate tudi:

  • pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu to je to od Pritožbo lahko vložite pri pristojnem nadzornem organu, v državi članici, v kateri se nahaja vaše običajno prebivališče, vaš kraj dela ali the kje bi bila storjena kršitev, če menite, da obdelava podatkov zadeva vas pomeni kršitev zakona.

Da bi olajšali izvrševanje te pravice, boste našli v tabeli pod koordinatami nadzorni organi držav članic

država članicaNadzorni organKontaktni
NemčijaBundesbeauftragte für den Datenschutz und die InformationsfreiheitHusarenstraße 30
53117 Bonn (Nemčija)
Tel. +49 228 997799 0; +49 228 81995 0
Faks +49 228 997799 550; +49 228 81995 550
poststelle@bfdi.bund.de
http://www.bfdi.bund.de
AvstrijaÖsterreichische DatenschutzbehördeHohenstaufengasse 3
1010 Wien (Avstrija)
Tel. +43 1 531 15 202525
Telefaks +43 1 531 15 202690
dsb@dsb.gv.at
http://www.dsb.gv.at
BelgijaKomisija za varstvo zasebnostiRue de la Presse 35
1000 Bruselj (Belgija)
Tel. +32 2 274 48 00
Telefaks +32 2 274 48 10
komisija@privacycommission.be
http://www.privacycommission.be
BolgarijaKomisija za varstvo osebnih podatkov2, prof. Bl. Tsvetana Lazarova
Sofija 1592 (Bolgarija)
Tel. +359 2 915 3523
Telefaks +359 2 915 3525
kzld@cpdp.bg
http://www.cpdp.bg
CiperPooblaščenec za varstvo osebnih podatkovUlica Iasonos 1, 1082 Nikozija (Ciper)
P. O. polje 23378, CY-1682 Nikozija
Tel. +357 22 818 456
Telefaks +357 22 304 565
komisar@dataprotection.gov.cy
http://www.dataprotection.gov.cy
HrvaškaHrvaška agencija za varstvo osebnih podatkovMartićeva 14
10000 Zagreb (Hrvaška)
Tel. +385 1 4609 000
Telefaks +385 1 4609 099
azop@azop.hr ali info@azop.hr
http://www.azop.hr
DanskaDatatilsynetBorgergade 28, 5
1300 Kopenhagen K (Danska)
Tel. +45 33 1932 00
Faks +45 33 19 32 18
dt@datatilsynet.dk
http://www.datatilsynet.dk
ŠpanijaAgencija za zaščito de DatosC / Jorge Juan, 6 let 28001 Madrid (Španija)
Tel. +34 91399 6200
Telefaks +34 91455 5699
internacional@agpd.es
https://www.agpd.es
EstonijaEstonski inšpektorat za varstvo podatkov (Andmekaitse Inspektsioon)Väike-Ameerika 19
10129 Talin (Estonija)
Tel. +372 6274 135
Telefaks +372 6274 137
info@aki.ee
http://www.aki.ee/sl
FinskaUrad za varstvo podatkov varuha človekovih pravicP.O. polje 315
FIN-00181 Helsinki (Finska)
Tel. +358 10 3666 700
Telefaks +358 10 3666 735
tietosuoja@om.fi
http://www.tietosuoja.fi/en/
FranceNacionalna komisija za informatiko in svoboščine - CNIL8 rue Vivienne, CS 30223
F-75002 Pariz, Cedex 02 (Francija)
Tel. +33 1 53 73 22 22
Telefaks +33 1 53 73 22 00
n / a
http://www.cnil.fr
GrčijaHelenski organ za varstvo podatkovKifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipi v Atenah Tel. +30 210 6475 600
Telefaks +30 210 6475 628
kontakt@dpa.gr
http://www.dpa.gr/
MadžarskaMadžarska komisarka za varstvo podatkovSzilágyi Erzsebet fasor 22 / C
H-1125 Budimpešta (Madžarska)
Tel. +36 1 3911 400
peterfalvi.attila@naih.hu
http://www.naih.hu
IrskaPooblaščenec za varstvo podatkovKanalna hiša
Železniška cesta
Portarlington
Co. Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
Tel. +353 57 868 4800
Telefaks +353 57 868 4757
info@dataprotection.ie
http://www.dataprotection.ie
ItalijaGarant za protezione dei datirajo osebnoPiazza di Monte Citorio, 121 ljudi 00186 Romi (Italija)
Tel. +39 06 69677 1
Telefaks +39 06 69677 785
garante@garanteprivacy.it
http://www.garanteprivacy.it
LatvijaDržavni inšpektorat za podatkeRežija: ga. Plumina Blaumana str 11 / 13-15
1011 Riga (Latvija)
Tel. +371 6722 3131
Telefaks +371 6722 3556
info@dvi.gov.lv
http://www.dvi.gov.lv
LitvaDržavno varstvo podatkovŽygimantų str. 11-6a
011042 Vilnius (Litva)
Tel. + 370 5 279 14 45
Telefaks +370 5 261 94 94
ada@ada.lt
http://www.ada.lt
luxembourgNacionalna komisija za varstvo podatkov1, avenija Rock'n'Roll
L-4361 Esch-sur-Alzette (Luksemburg)
Tel. +352 2610 60 1
Telefaks +352 2610 60 29
info@cnpd.lu
http://www.cnpd.lu
MaltaUrad pooblaščenca za varstvo podatkov2, Airways hiša
High Street, Sliema SLM 1549 (Malta)
Tel. +356 2328 7100
Telefaks +356 2328 7198
komisar.dataprotection@gov.mt
http://www.dataprotection.gov.mt
NizozemskaPooblasti osebno osebjePrins Clauslaan 60
P.O. polje 93374
2509 AJ Den Haag / Haag (Nizozemska)
Tel. +31 70 888 8500
Telefaks +31 70 888 8501
info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
PoljskaUrad generalnega inšpektorja za varstvo osebnih podatkov - GIODOul. Stawki 2
00-193 Varšava (Poljska)
Tel. +48 22 53 10 440
Faks +48 22 53 10 441
kancelaria@giodo.gov.pl
desiwm@giodo.gov.pl
http://www.giodo.gov.pl
PortugalskaComissão Nacional of Protecção de Dados - CNPDR. de São. Bento, 148-3 °
1200-821 Lizboa (Portugalska)
Tel. +351 21 392 84 00
Telefaks +351 21 397 68 32
geral@cnpd.pt
http://www.cnpd.pt
ČeškaUrad za varstvo osebnih podatkovUrad za ochranu osebnich udaju
Pplk. Sochora 27
170 00 Praga 7 (Češka)
Tel. +420 234 665 111
Telefaks +420 234 665 444
posta@uoou.cz
http://www.uoou.cz
RomunijaNacionalni nadzorni organ za obdelavo osebnih podatkovB-dul Magheru 28-30
Sektor 1, BUCUREŞTI (Romunija)
Tel. +40 21 252 5599
Telefaks +40 21 252 5757
anspdcp@dataprotection.ro
http://www.dataprotection.ro
UKUrad pooblaščenca za informiranjeVodni pas, hiša Wycliffe
Wilmslow - Cheshire SK9 5AF (Združeno kraljestvo)
Tel. +44 1625 545 745
international.team@ico.org.uk
https://ico.org.uk
SlovaškaUrad za varstvo osebnih podatkov Slovaške republikeHraničná 12 820 07 Bratislava 27 (Slovaška)
Tel. : + 421 2 32 31 32 14
Faks: + 421 2 32 31 32 34
statny.dozor@pdp.gov.sk
http://www.dataprotection.gov.sk
SlovenijaInformacije KomisijeZaloška 59
1000 Ljubljana (Slovenija)
Tel. +386 1 230 9730
Telefaks +386 1 230 9778
gp.ip@ip-rs.si
https://www.ip-rs.si
semišaDatainspektionenDrottninggatan 29
5. nadstropje
Škatla 8114
104 Stockholm (Švedska)
Tel. +46 8 657 6100
Telefaks +46 8 652 8652
datainspektionen@datainspektionen.se
http://www.datainspektionen.se

12. Kako AD Tyres zbirajo podatke za mladoletnike?

Izdelki, ki jih AD Tyres prodaja na svojem spletnem mestu, niso namenjeni mladoletnikom. Kot rezultat, AD Tyres se ne ukvarja s podatki o mladoletnikih ali ne more domnevati, da so podatki o obiskovalcih spletnega mesta ali njene stranke neposredno ali posredno zadevajo mladoletnike.

13. Kaj pa piškotki in druge podobne tehnologije sledenja?

AD Tyres uporablja piškotke in druge podobne tehnologije, ki se bodo verjetno zbrale nekaj vaših podatkov. Ti piškotki pomagajo izboljšati vašo izkušnjo brskanja po spletnem mestu, nas zagotavljati informacije o delovanju in kakovosti našega spletnega mesta in prispevati k zagotavljanju za ciljni oglasi.

AD Tyres zbira vaše predhodno soglasje s pasico na domači strani spletnega mesta kdaj Vaša prva povezava s temi računalniškimi orodji. Vaše soglasje znova zahteva AD Tyres pod enakimi pogoji ob koncu trinajstih mesecev po predhodnem zbiranju vašega privolitev.

AD Tyres Za vse dodatne informacije vas pozivamo, da se za dodatne informacije obrnete na stran »Piškotki« na svojem spletnem mestu.

14. Nekaj ​​dodatnih elementov na socialnih omrežjih

Spletno mesto uporablja vtičnike in druge funkcije družabnih omrežij, ki jih objavljajo tretja podjetja (npr ex. Facebook itd.).

Če komunicirate z vtičniki (npr. s klikom na gumb »Všeč mi je« ali »Daj v skupno rabo«), nekateri vaši podatki (vključno s tehničnimi podatki in navigacijskimi podatki) bodo poslani in posneto na strežniku tretje družbe, ki izkorišča obravnavano socialno omrežje. Ti podatki bodo nato jih ta tretja družba obdela v skladu s svojimi pogoji in ustanovi vaš račun odprta znotraj tega socialnega omrežja.

Če ne želite, da bi tretje podjetje, ki upravlja socialno omrežje, povezalo podatke, ki jih je zbral prek spletnega mesta do vašega uporabniškega računa, odprtega znotraj obravnavanega družbenega omrežja, morate vi prekiniti povezavo s tem socialnim omrežjem pred obiskom spletnega mesta.

Vsekakor z uporabo teh vtičnikov ali gumbov upravljajo ti tretji založniki za družbenih omrežij in izključno urejajo pogoji, ki vas zavezujejo k socialnemu omrežju, ki ste ga član. Vabimo vas, da preberete te pogoje, ki jih uporabljajo ta tretja založniška podjetja. družbena omrežja.

15. Nekaj ​​dodatnih elementov o geolokaciji

AD Tyres uporablja podatke o geo-lokaciji, zbrane prek vašega brskalnika in / ali naprave, s katero vi preverite spletno mesto.

Dostop do teh podatkov je rezultat nastavitve teh orodij. AD Tyres vas vabi, da se posvetujete s politiko zaupnost (ali kateri koli drug povezan dokument) ponudnikov teh orodij in / ali za spremembo nastavite ta orodja pred posvetovanjem s spletnim mestom, če ne želite AD Tyres molžo vaše podatke o geolokaciji.

16. Kakšne so posledice aktiviranja zunanje povezave

Spletna stran AD Tyres vam bo verjetno ponudila zunanje povezave v hipertekstu, ki vas bodo usmerile druga spletne strani ali tehnološka orodja. Dostop do teh vsebin z aktiviranjem zunanje povezave ne omogoča poročila potem še več te listine. Zato ste vabljeni, da se posvetujete s pravilnikom, ki ga uporablja izdajatelj ti vsebine v zvezi z varstvom vaših podatkov. AD Tyres nikakor ne odgovarja za zbiranje oz obdelava vaših podatkov iz teh vsebin.

17. Kako boste obveščeni o spremembah Listine

AD Tyres morajo občasno spreminjati to listino, da bi zlasti upoštevale zakonodajni razvoj v zvezi z varovanjem vaših podatkov.

AD Tyres vas bo obvestil o vseh spremembah ali posodobitvah z obvestilom, poslanim na vaš e-poštni naslov in / ali navidezno obvestilo na spletnem mestu.

18. Kako se obrnete na nas?

AD Tyres vam je na voljo za odgovor na vsa vaša vprašanja v zvezi s to listino.

Če želite vzpostaviti stik z nami, vas vabimo, da se nam pridružite po vaši želji:

  • tako, da pošljete e-poštno sporočilo na naslov: cm (a) adtyre.com
  • tako, da izpolnite dostopni kontaktni obrazec tukaj .